boek - voorkant

cover tm voor leerkrachten klein

Training op school

 

De werkdruk in het voortgezet onderwijs is de afgelopen jaren voor een belangrijk deel verschoven van de wandelgangen naar online. Deze druk is niet altijd zichtbaar, maar wel voelbaar. Dit vraagt een nieuwe manier van omgaan met e-mail, planning van kern- en neventaken, en de communicatie met collega’s, ouders en leerlingen.

 

Montas verzorgt trainingen voor docenten, managers en ondersteunend personeel die onder hoge druk staan door de veelheid van en variatie in taken waar ze mee te maken hebben.

 

We leren hen hen om slim te plannen, prioriteiten te stellen, de e-mailbox leeg te krijgen, ingewikkelde zaken simpel te maken en de papierwinkel te lijf te gaan. We geven uw medewerkers niet alleen handvaten, maar zetten hen ook daadwerkelijk aan het werk om verandering door te voeren.

 

Het effect van deze trajecten is dat medewerkers een lagere werkdrukbeleving hebben, veel efficiënter kunnen werken en weer toekomen aan neventaken. Dit is niet alleen een belofte, maar ook gebleken uit onderzoek bij onze klanten.

 

Herkent u bovenstaande problematiek? En denkt u ook al langere tijd aan een oplossing, maar heeft u hier nog geen concrete stappen in genomen? Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat Montas voor uw organisatie kan betekenen.

 

Back to school