boek - voorkant

cover tm voor leerkrachten klein

Online training timemanagement

 

Het schooljaar is nog maar net begonnen of juist in volle gang. Hoe dan ook, je loopt voortdurend achter de feiten aan. Je aandacht is versnipperd over je vele verschillende taken en de volgende nakijkpiek nadert. Je hebt het gevoel dat je werk efficiënter en effectiever kan, maar het ontbreekt je aan de tijd om daar een hele dag voor uit te trekken.

 

Dan is de online training ‘Timemanagement voor docenten’ iets voor jou. Je kunt inloggen waar en wanneer je maar wilt en volgt de training in je eigen tijd en tempo.

 

In deze Timemanagement training, speciaal gericht op het onderwijs,  leer je om je tijd efficiënter in te delen, meer overzicht op je werk en je werkplek te krijgen en meer rust in je werk en je leven. De training bestaat uit tests om meer inzicht te krijgen in je eigen keuzes en gedrag, instructievideo’s met uitleg en concrete opdrachten om direct mee aan de slag te gaan en je zo te helpen om nieuwe werkgewoonten aan te leren.

 

Als je vragen hebt, kun je bij ons terecht via de mail. Ook kun je de online training combineren met een persoonlijk werkplekbezoek.

 

Via het bestelformulier kun je de training bestellen, evenals het boek ‘Nooit meer nablijven – 39 timemanagementtips voor docenten’ (VO). Na betaling ontvang je een inlogcode en kun je van start met de training.